De Docente
Sophia Pampidi speelde op 9-jarige leeftijd haar eerste noten op de piano. Ze groeide op in Griekenland, waar haar Nederlandse moeder en Griekse vader wonen. Sophia volgde pianolessen op de plaatselijke muziekschool en tijdens haar studie psychologie kreeg ze o.a. les van de Roemeense concertpianiste Diana Naghi.

In 2008 ging ze haar droom achterna en begon haar pianostudie aan het Conservatorium in Utrecht. Onder leiding van professor Veekmans rondde ze haar klassieke opleiding in 2012 af aan het Conservatorium in Maastricht. Naast haar studie volgde ze masterclasses van o.a. Ronald Brautigam, Martijn van den Hoek (NL), Valentina Sedova Berman (RUS), en Alan Weiss (VS).

Sinds haar afstuderen werkt Sophia aan verschillende muzikale projecten. Ze houdt zich als uitvoerend musicus bezig met diverse klassieke disciplines zoals kamermuziek, opera en koormuziek. Daarbij gaat ze vaak samenwerkingen aan met andere muzikanten.

Ook geeft ze al sinds 2008 met veel plezier pianolessen aan zowel volwassenen als kinderen. Ze was drie jaar als pianodecente verbonden aan het Centrum voor de Kunsten Eindhoven en sinds kort aan het Kunstkwartier te Helmond. Naast haar privélessen geeft Sophia ook groepslessen aan kinderen op muziekscholen en in het basisonderwijs.

Met jaren ervaring, haar tomeloze enthousiasme en het diploma Muziekpedagogiek ben je bij Sophia dan ook in de beste handen voor het leren bespelen van de piano.
Gratis proefles

  • Deze proefles is geheel vrijblijvend en kost je niets.
  • Ook voor een eventueel advies voor aanschaf van een instrument.

Neem contact op met de docente:

Bel of whatsapp:   06 3910 3880
Stuur een email:   sophia.pampidi@gmail.com

De docente


Sophia Pampidi

Telefoon:  06 3910 3880
E-mail: sophia.pampidi@gmail.com